Ardanta Begrafenisverzekering
Begrafenisverzekering vergelijken
Bereken nu uw premie

Alles op een rij:

Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Gratis uw uitvaartwensen vastleggen.
Geldverzekering.
Direct verzekerd.

Contact opnemen met Ardanta kan via de volgende mogelijkheden:

(053) 488 11 22 | ma t/m vr
info@ardanta.nl
Ardanta.nl
De Ruyterlaan 8, 7511 JH Enschede

Ardanta begrafenisverzekering

beoordelingen-ardanta 7,0 uit 135 ervaringen volgens Ardanta

In 1965 werd Ardanta opgericht als de Algemene Nederlandse Begrafenisvereniging en Verzorgmaatschappij. In 1982 werd het overgenomen door AMEV, dat op haar beurt weer onderdeel werd van de A.S.R. Groep. Bij Ardanta kunt u terecht voor drie soorten begrafenisverzekeringen:

  • Het Geld Garant Uitvaartplan
  • Het Geld Geregeld Uitvaartplan
  • Het Zorg Garant Uitvaartplan

Bij Ardanta kunt u een begrafenisverzekering afsluiten voor een periode van 20 of 30 jaar, of premie blijven betalen tot u 65, 80 of 85 jaar oud bent. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. Als ze 18 zijn geworden ontvangen ze een aanbod om zelfstandig hun uitvaartverzekering voort te zetten. Bij het overlijden van een gezinslid biedt Ardanta het recht op emotionele nazorg.

Bij Ardanta kunt u een begrafenisverzekering afsluiten tot u 75 jaar oud bent. Hoeveel premie u betaalt hangt af van uw leeftijd bij het afsluiten van de verzekering en de gekozen looptijd. Wat de drie verzekeringsvarianten inhouden wordt hieronder kort uitgelegd.

Het Geld Garant Uitvaartplan

Het Geld Garant Uitvaartplan is een kapitaalverzekering. Na uw overlijden wordt een vooraf vastgesteld geldbedrag uitgekeerd aan uw nabestaanden. Als verzekeringnemer bepaalt u zelf aan wie het geld wordt nagelaten. Om de gevolgen van inflatie tegen te gaan kunt ervoor kiezen het verzekerde bedrag iedere vijf jaar automatisch te laten verhogen.

Het Geld Geregeld Uitvaartplan

Het Geld Geregeld Uitvaartplan houdt het midden tussen een kapitaal- en een naturaverzekering. Het verzekerde bedrag wordt niet uitgekeerd aan uw nabestaanden, maar aan een door u gekozen uitvaartverzorger. Die verzorgt de uitvaart, zodat uw nabestaanden zich daar geen zorgen om hoeven te maken. Hoe de uitvaart wordt vormgegeven kunt u zelf vastleggen of overlaten aan uw nabestaanden. Het maximaal te verzekeren bedrag is bij het Geld Geregeld Uitvaartplan € 15.000.

Het Zorg Garant Uitvaartplan

De Naturaverzekering van Ardanta heet Zorg Garant Uitvaartplan. U verzekert zich hierbij voor een pakket van diensten. Deze diensten houden in:

  • Het verzorgen en het vervoer van de overledene
  • Begeleiding van de uitvaart
  • Een rouwauto en een volgwagen
  • Rouwbrieven, overlijdensbewijs en condoleanceregister

Uw nabestaanden ontvangen voor deze diensten geen rekening. Er is een bedrag van € 1.955 beschikbaar voor bijkomende kosten, zoals het opbaren, het graf, de grafrechten of de crematie, het gebruik van een aula en koffie na afloop van de uitvaart.

Begrafenisverzekeringen vergelijken

Voordat u een begrafenisverzekering afsluit is het verstandig om in beeld te hebben wat u wilt. U kunt dan geschikte begrafenisverzekeringen vergelijken via BegrafenisverzekeringExpert.nl, zodat u de meest geschikte verzekering kiest met de gunstigste premie.

Ardanta commercial: Waar staan wij voor als Ardanta?