Uitvaartverzekeraar Monuta heeft de beste website als het gaat om voorlichting en informatie over het afsluiten van een begrafenisverzekering. Dat is de conclusie uit een onderzoek van WUA!, een online marketingbureau dat onderzoekt hoe bezoekers van websites, webwinkels en andere digitale media hun bezoek ervaren. WUA! voert dit onderzoek jaarlijks uit en ook vorig jaar kwam Monuta als beste uit de bus.

(bron: Marketingfacts.nl)

Blijven werken aan een beter website

Monuta mag dan al twee jaar de beste website hebben als het gaat om begrafenisverzekeringen, dat betekent niet dat men op zijn lauweren kan rusten. Dat zegt Robert Hollander, distributiemanager van Monuta, in een interview met Matthijs van de Broek van WUA!. De concurrentie zit zeker niet stil op dit gebied en doet er alles aan om ook hun voorlichting te verbeteren. Hollander is blij met de waardering, maar staart zich er zeker niet blind op. Monuta blijft constant haar service en voorlichting tegen het licht houden en verbeteren.

Interesse in begrafenisverzekering ontstaat plotseling

Vaak gaan mensen nadenken over een begrafenisverzekering als ze een uitvaart hebben bijgewoond, of als ze gaan trouwen, samenwonen of kinderen krijgen. Op dat moment willen ze ook snel een keuze maken. Het is dus zaak voor de verzekeraars om via hun website duidelijke en goed toegankelijke informatie aan te bieden. Service zal altijd voorop moeten staan, zegt Hollander. Monuta kwam daarom dit jaar met Mijn-Monuta, een persoonlijke omgeving voor haar klanten, waar ze snel alle informatie kunnen vinden en hun polis kunnen aanpassen.

Vergelijken loont

Presteert Monuta het beste op het gebied van voorlichting via de website, andere verzekeraars scoren misschien wel weer beter op andere onderdelen. Wilt u de service en de voorwaarden van een begrafenisverzekering vergelijken met die van andere aanbieders, dan kan dat eenvoudig en overzichtelijk via BegrafenisverzekeringExpert.nl. Daar kunt u zelfs de verzekering van uw keuze meteen online afsluiten.