Numeva begrafenisverzekering
Begrafenisverzekering vergelijken
Bereken nu uw premie

Alles op een rij:

300.000 klanten.
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
Eigen uitvaartwensen.
Lokale prijzen.
Vrije keuze uitvaartverzorger.
Direct verzekerd.
Kosteloos wijzigen

Contact opnemen met Nuvema kan via de volgende mogelijkheden:

035-548 08 08 Maandag t/m vrijdag
Laat Numeva je terugbellen.
info@nuvema.nl
Nuvema.nl
Javalaan 7, 3742 CN Baarn

Nuvema begrafenisverzekering

beoordelingen-nuvema 9,0 uit 312 ervaringen volgens Nuvema

Nuvema Uitvaartverzekeringen werd opgericht in 1949 en heeft momenteel ruim 300.000 klanten. Nuvema biedt een grote keuzevrijheid bij het kiezen van begrafenisverzekeringen. U legt niet alleen uw eigen wensen vast, u kunt ook zelf uw uitvaartverzorger kiezen. Wijzigen uw voorkeuren na verloop van tijd, dan kunt u uw polis bij Nuvema kosteloos aanpassen. Er zijn vijf polissen waaruit u kunt kiezen:

  • De Natura Uitvaartverzekering
  • De Koopsom Uitvaartverzekering
  • De Begrafenisverzekering
  • De Crematieverzekering
  • Het Uitvaartdeposito

De premie die u betaalt bij Nuvema hangt af van uw persoonlijke wensen, uw leeftijd op het moment van afsluiten en in sommige gevallen ook van uw gezondheid. Nuvema bekijkt ieder jaar of uw verzekering nog kostendekkend is met betrekking tot uw wensen. Alleen als het nodig is worden de premies aangepast. Nuvema houdt daarbij rekening met de regio waar u woont. Kinderen tot 18 jaar kunt u gratis meeverzekeren en zelf kunt u een begrafenisverzekering afsluiten tot u 75 bent. De vijf beschikbare polissen worden hieronder kort toegelicht.

De Natura Uitvaartverzekering

Nuvema is een aanbieder van natura uitvaartverzekeringen. Dat wil zeggen dat de men het dienstenpakket dat u heeft verzekerd vergoedt. De kosten van dat pakket bepaalt Nuvema samen met uitvaartverzorgers uit uw regio, zodat altijd een reëel prijsniveau gehanteerd wordt. Uw uitvaart zal uw nabestaanden weinig extra zorgen opleveren, omdat Nuvema rechtstreeks aan de gekozen uitvaartverzorger betaalt.

De Koopsom Uitvaartverzekering

De Koopsom Uitvaartverzekering is eveneens een natura begrafenisverzekering. Het principe is gelijk aan dat van de Natura Uitvaartverzekering, alleen betaalt u bij deze variant de premie voor de gehele looptijd in een keer. Soms is dat gunstig, bijvoorbeeld als u veel spaargeld heeft of als u pas op latere leeftijd een verzekering afsluit.

De Begrafenisverzekering

De termen ‘uitvaartverzekering’ en ‘begrafenisverzekering’ worden in het dagelijkse spraakgebruik door elkaar heen gebruikt en er wordt doorgaans hetzelfde mee bedoeld. Bij Nuvema is de Begrafenisverzekering gelijk aan de Natura Uitvaartverzekering, maar specifiek gericht op een begrafenis.

De Crematieverzekering

Voor de Crematieverzekering van Nuvema geldt hetzelfde als voor de Begrafenisverzekering, zij het dat deze gericht is op crematies.

Uitvaartdeposito

Wie, bijvoorbeeld vanwege zijn leeftijd of gezondheid, niet in aanmerking komt voor een uitvaartverzekering kan bij Nuvema een Uitvaartdeposito nemen. U stort dan een door uzelf gekozen bedrag (het minimum is € 500) op een rekening. Over het deposito ontvangt u jaarlijks rente. Zo bouwt u toch nog een bedrag op, dat uw nabestaanden na uw overlijden aan de uitvaart kunnen besteden. In bepaalde gevallen is het Uitvaartdeposito een fiscaal interessante oplossing. Raadpleeg daarover uw belastingadviseur.

Begrafenisverzekeringen vergelijken

Als u een bepaalde verzekering op het oog hebt is het verstandig om die begrafenisverzekering te vergelijken met verzekeringen van andere aanbieders. Dat kan uitstekend via BegrafenisverzekeringExpert.nl, waar u op een eenvoudige en overzichtelijke manier de voorwaarden en premies naast elkaar legt. U kunt er zelfs de verzekering van uw keuze direct online afsluiten.

Nuvema commercial: Doodgewone uitvaartverzekering van Nuvema.