Over ons: BegrafenisverzekeringExpert.nl

Wij proberen met onze expertise in het vergelijken van begrafenisverzekeringen, u een zo volledig mogelijk overzicht te geven over een begrafenisverzekerin en alles wat daarmee samenhangt. Doordat wij de expert zijn, hoeft u dit niet te worden voordat u een begrafenisverzekering afsluit. De premie die u op website ziet is indicatief en is gebaseerd op een persoon van 35 of 55 jaar uit Amsterdam. Maak zelf een premie berekening om te zien wat u gaat betalen voor uw begrafenisverzekering.

Hoe maken wij een vergelijking

Wij vergelijken 6 begrafenisverzekeringen op prijs en op voorwaarden. De begrafenisverzekeraars die wij vergelijken zijn, Ardanta, BudgetUitvaartPolisDELA, Monuta, Nuvema en Yarden. Dit zijn de 6 grote uitvaartverzekeraars in Nederland. De top 4 is op basis van meest gekozen en dit is dus geen advies.

Waar verdienen wij aan

Wanneer u via BegrafenisverzekeringExpert.nl een verzekering afsluit krijgen wij daar een eenmalige commissie/vergoeding voor. Wij zullen echter nooit een begrafenisverzekeraar voorkeur geven of in de top 4 plaatsen omdat deze een hogere commissie/vergoeding geeft.