Yarden begrafenisverzekering
Begrafenisverzekering vergelijken
Bereken nu uw premie

Alles op een rij:

Gratis lid van de Yarden vereniging
Kinderen tot 21 gratis meeverzekerd
Binnen 30 dagen kosteloos opzeggen
Wensen zijn altijd aan te passen
U krijgt 10% extra budget, als u kiest voor Yarden Uitvaartzorg

Contact opnemen met Yarden kan via de volgende mogelijkheden:

085-0292592 Algemeen
0800 8192 Bij overlijden
klantenservice@yarden.nl
Yarden.nl
Transistorstraat 10, 1322 CE Almere

Yarden begrafenisverzekering

beoordelingen-yarden 8,4 uit 258 ervaringen volgens Yarden

Yarden is een uitvaartvereniging die in 2001 ontstond uit een fusie tussen NUVA (de Nederlandse Uitvaart- en Verzekeringsassociatie) en de Arbeidersvereniging voor Lijkverbranding. Die laatste was ongeveer een eeuw geleden een voorloper op het gebied van crematies. Nu is Yarden met ruim een miljoen leden de tweede uitvaartvereniging van Nederland.

Gaat u de Yarden begrafenisverzekering vergelijken met die van andere verzekeraars, dan zal opvallen dat Yarden veel aandacht geeft aan de persoonlijke wensen van de verzekerde. U kunt er uw eigen wensen voor uw uitvaart aangeven, die de basis vormen voor de berekening van de premie voor uw begrafenisverzekering.

De kosten van een uitvaart

Hoeveel een uitvaart gaat kosten hangt af van uw persoonlijke wensen. Yarden bekijkt voor het afsluiten van een begrafenisverzekering samen met u wat deze wensen zijn. Zaken die vastgelegd worden zijn onder andere:

  • Waar wilt u opgebaard worden, thuis of in een uitvaartcentrum?
  • Hoeveel rouwkaarten, bedankkaarten en gedachtenisprentjes wilt u?
  • Wilt u een standaardkist of een luxe-exemplaar?
  • Heeft u een voorkeur voor rouwvervoer?

Om aan dit alles een kostenplaatje te verbinden ontwikkelde Yarden een uitvaartcalculator. Daar vult u uw wensen in, wat leidt tot een reëel kostenplaatje. Daarmee kunt u een bewuste keuze maken of u kiest voor Yarden of op zoek gaat naar andere begrafenisverzekeringen. Kiest u voor Yarden, dan heeft u de keuze uit twee varianten, een naturaverzekering en de nabestaandenverzekering.

De naturaverzekering

Yarden biedt natura uitvaartverzekeringen aan in de vorm van een crematie- en een begrafenisverzekering. Hierbij verzorgt Yarden zelf de uitvaart volgens de door u aangegeven voorkeuren. Uw nabestaanden wordt zo veel financiële rompslomp bespaard.

De nabestaandenverzekering

Bij de nabestaandenverzekering keert Yarden een bedrag uit aan de nabestaanden als u overlijdt voor uw pensioengerechtigde leeftijd. Zij bepalen dan zelf hoe ze dat geld besteden aan uw uitvaart. Als u overlijdt na uw pensioen, dan wordt de uitvaart verzorgd door Yarden, zoals bij de naturaverzekering.

Begrafenisverzekering vergelijken

Voordat u een begrafenisverzekering afsluit, is het verstandig om de verzekeringen van verschillende aanbieders te vergelijken. BegrafenisverzekeringExpert.nl is daarvoor een handig hulpmiddel. Snel en overzichtelijk krijgt u in beeld wat de voorwaarden en premies zijn van de diverse begrafenisverzekeringen, zodat u een verantwoorde keuze kunt maken.

Yarden commercial: Maak de dood bespreekbaar.